Sunday, May 15, 2011

kalau betul.

kalau betul awak rindu dia,
kalau betul awak sayang dia,

JUST GO.

seketul pun tak ada niat saya untuk jadi si batu penghalang.
apalagi mau jadi seperti pengadang jalan;

antara awak & dia.

saya depress. betul betul punya depress.
rasa mahu jerit satu dunia yang i'm really disspaointed!

lagi lagi cliche reason.
rasa mahu vomit every time reason yang sama awak repeat.

sampai kali niy saya sudah cukup muak. cukup menyampah sampah.
hey, give me some time. sedikit pun cukup.

sila berhenti hantar message panjang berjela.
tak payah susah payah nak defend diri, explain itu ini.

saya bukan anak kecil lagi.
saya boleh pikir mana betul, mana salah.
mana baik mana buruk.

sekarang saya hanya mahu diam.

titik.

Monday, May 9, 2011

pakai shawl less than 2 minutes! :D


hey. hari niy gua nak share macam mana gua wering shawl crumple. tapi tak sylo mana lahhhh. heh. this one first time gua upload own video. *macam ss pulak gua niy. HAHA
its okay lahh. gua just nak share ilmu di dada. video niy pun ayam-ayam je. saja nak test power, heh. okay, just watch and anyone yang belum try sila lah tryyyyy :D


video
*sorry if too bad. seriously i just nak try. tengok jelah okay sayang-sayang semua :')

1. letak shawl sebelah panjan and sebelah pendek. *lepas pakai inner lahh okay. :)

2. pinkan bahagian tengah

3. tarik bahagian panjang ke atas. and adjust ikut keselesaan. nak tutup dada ke, nak bukak dada ke. *oppsss. hehe

4. DONE! *boleh lah gerak ke class, tesco, giant waima ke pasar malam sekalipun. :DD

hasilnya:

TARAAAAA



Friday, May 6, 2011

makin lama blogging, makin matured entry :)

gua tak tau korang rasa bagai mana. tapi itu apa yang gua perasan. tadi gua usha usha entry lapuk.terasa mahu menari nari bulu ketiak pun ada. mahu ketawa bahak bahak rasa tak sopan pulak tengah tengah malam niy. gelak kat sini jelah. BHAHAHHAHHAHAHA *mereng budak niy

tulisan colour colour laa. keCik BesAr lahh. dengan ayat tah apa apa lagi. hehe. nak di deletekan terasa sayang. itu semua kenangan. biar ada perbezaan. nampak lah ada kemajuan. nampak lah ada perubahan. :)

tadi gua usha si cantik manis FATIN LIYANA. macam biasa. semua pun sudah tahu. she's really gorges. then gua usha usha fatin liyana punya entry dahulu kala. ouh, gua can see differences between lately punya entry dengan yang dulu dulu. *jangan risau FL, still nice :D

then kalau tengok dari segi comment, dulu dulu punya entry ada 25 comment SAHAJA. *FL, i tak pernah dapat 20 comment pun tau :'(
sekarang sudah main ratus ratus. so, nampak lah ada kemajuan kan? means blog FL makin lama makin famous amous.

hey hey. gua saja petik FL. banyak lagi blog lain yang gua perasan benda niy. FL punya blog sudah siap siap book mark. tu yang gua terus click. heh

korang yang lain boleh jugak buat this test. tak payah jauh jauh. usha sendiri punya blog dulu. betul kan? *angguk jelah weyhhhh. haha
then lepas tu boleh usha blog granny korang, blog uncle, blog aunty, or anyone yang korang berkenan. :)

>..<

" IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY "

nak join nak join! *kata hati gua masa terserempak dengan GA niy tengah jalan

mintak mintak lah sempat lagi. pleaseeeee. hari tu yuyu punya GA dah habis baru gua dapat tau. *gila lampi kau seb

okay, GA niy tak banyak rules. sangat simple. simple sangat.

* boleh click banner kalau nak join :')

dua orang yang gua tag:



p/s: hadiah for this GA cool kuttt. jom join! grand prize rm100. perghh. gila best. gua dah lah mata duitan. sayang, pilih i sebagai pemenang ouhhh! heh. jap. tarikh tutup? boleh always usha blog tuan punya GA rasanya sebab gua pun tak tau apa date yang sebenarnya.

so, apa tunggu lagi? lets join weyhhhh. mana tau ada rezeki anak (?) dapat menang rm100. heheh


:D



broadband over limit.

bila broadband over limit;

i feel like to vomit.

i feel like to throw it.

i feel like to shout:
"sumpah kau sangat damshit!"

-,-'

haishhh.

hati gua sakit.
serious punya sakit.





Tuesday, May 3, 2011

saya menang inspira! :')

haha. lukenababe!
celah mana pulakk gua menang inspira. heh

actually gua menang luckdraw yang Dayana AZ and Miszy Dian buat. *usha post post terdahulu

YEAYYYYYYYYYY!!

thanks juta juta pada admin contest. first contest yang gua menang. seriously tak sangka. *terharu weyhhhhh. bertuah jugak gua niy rupanya. heh

even hadiah tu tak sebesar inspira, tapi ia sangat bermakna untuk gua!
hehe. :)

mana prove gua?

jap jap. haa. mai click sini! *tatap puas puas. gua pemenang num 10. :D

CONGRATES TIKUSDALAMLAB AND ALSO TO THE OTHER WINNER!

:)